понеделник, 22 април 2013 г.

Автомобилен каталог, авто-дневник, съвети, хумор и още нещо

Здравейте приятели. Тези дни попаднахме на един изключително успешен български проект - сайта http://caralyze.bg. Какво ни хареса най-много в него? Това, че може да си водите авто дневник. Какво представлява той? Това е дневник на автомобила ви. Добавяте го с основна информация - марка, модел, година на производство, пробег и др. След това въвеждате еднократните и периодичните разходи - за гориво, за застраховка, за покупка на авточасти и платени ремонти. На последния етап от настройките имате възможност да попълните приходи - ако използвате колата си за фирмен транспорт или пък ако предоставяте колата си като “rent-a-car” автомобил. Попълвайки този дневник периодично ще имате възможност да следите колко ви излиза удоволствието да имате автомобил както и да знаете кога сте направили последния ремонт.
Освен дневник Caralyze предлагат автомобилен каталог в много марки коли. Там може да разгледате екстрите на двата модела, между които се колебаете да закупите. Повечето автомобили дори имат ревюта от посетителите на сайта - така ще видите дали собствениците на даден автомобил са доволни от него или не.
Друга полезна секция на сайта е страницата със съвети. На нея четем ежедневни съвети за поддръжката на автомобила. Там намираме много полезна информация особено ако сме нови в света на колите. Не на последно място има място за отдих - Авто хумор. Мястото на което ще намерите забавни картинки, видеа и вицове свързани с автомобилите. Аз специално прекарах там около 30 минути.
Най-хубавото е, че проекта е български. Винаги съм се радвал, когато гледам успешни български сайтове, а този безспорно е такъв.

0 коментара:

Публикуване на коментар